Veelgestelde vragen

Altijd het juiste antwoord

Kan ik ook zelf een bon aanmaken en deze in mijn winkel verkopen?
Ja dat kan heel eenvoudig in uw eigen dashboard. Login op uw computer, iPad of mobile telefoon: maak een bon aan met de gewenste waarde, print de bon zelf uit, op elk gewenste formaat, zelfs met een labelprinter kan een bon nummer geprint worden, en verwerkt in uw eigen fysieke cadeaubon.
Wat is het opzeg termijn van mijn abonnement?
Het abonnement is per maand opzegbaar.
Hoe weet ik of de bon niet vaker dan een keer wordt uitgeprint?
Dat weet u niet, maar doordat de bon alleen bij u te verzilveren is, en deze eenvoudig met een mobile telefoon te scannen is en te ontwaarden, zal het niet gebeuren dat er 2x dezelfde bon verzilverd wordt.
De klant krijgt de mail met de bon niet binnen?
Waarschijnlijk is de mail in de spam box van de klant terecht gekomen, in het dashboard heeft u de mogelijkheid de mail nogmaals te versturen.
Hoe werkt het systeem?

De klant koopt op uw site een digitale cadeaubon, na betaling via Mollie wordt de cadeaubon in een mail naar de klant gestuurd, en deze print hem uit. De Mollie betaling van de bon wordt 2x per week door Mollie aan u overgemaakt minus de kosten die Mollie daarvoor in rekening brengt. 0,35 cent per transactie

De bonnen hebben allemaal een uniek nummer dat pas wordt aangemaakt bij verkoop, veiliger kan het niet. U krijgt een mail van elke verkochte bon. In uw eigen dashboard kunt u overzichtelijk zien wat er verkocht, verzilverd of verlopen is.

Hoe weet ik of het een veilige site is?
Deze site heeft een beveiligingscertificaat, dit ziet u aan het groene slotje en aan https://.
Waarom moet ik een eigen Mollie account aanmaken.
Omdat het per wet met ingang van 1 januari 2019 niet meer toegestaan is om geldstromen door te sluizen, hiervoor is een vergunning nodig van de Nederlandse bank, Mollie heeft deze vergunning.
Hoe maak ik een Mollie account aan.
Ga naar Mollie.com, druk op aanmelden. Na het aanmelden ontvangt u een mail van Mollie met je gebruikersnaam en wachtwoord. Om uw account te activeren log je in op je zojuist aangemaakte Mollie account. Druk op start en volg eenvoudig de stappen op.

Ook een Lift-on cadeaubon shop?

Maak nu een shop aan!